Estonian RP Server | 0.2X
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Estonian RolePlay Forum

PealehtPealeht  Latest imagesLatest images  RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse  
IP MUUTUS: 80.79.113.52:7777
Vaba Teema all on küsitlus paluks vastata!

Carlos Nostre

Go down 
AutorTeade
Cracker

Cracker

Postituste Arv : 14
Liitumisaeg : 12/07/2009
Vanus : 36

Carlos Nostre Empty
PostitaminePealkiri: Carlos Nostre   Carlos Nostre Empty14.07.09 18:18

(( teema nii tühi, seega teen algust ))

** Carlos Nostre võtab taskust võtme ja keerab lahti oma lauasahtli lukku **
** Carlos Nostre võtab sahtlist välja oma päeviku ja pliiatsi **
** Carlos Nostre avab oma päeviku ja hakkab kirjutama **

Ma sündisin 1988 aastal "BlueBerry" talus. Minu vanemad olid tugevad maainimesed ja rügasid tööd teha. Me ei olnud kuigi rikkad ja vahest tuli ette, et süüa saamiseks tuli taas mõni koduloom ahju pista.
Ajad on aga muutunud ja vahepeal sai selgeks õpitud lukkseppa amet, millega sai vahepeal tugevalt elatist teenitud. Ning tuli ette, et selleks peab kolima LV-sse.
Hetkel töötan kahe kohaga nii bussijuhina kui ka "Shody Auto" remondimehena. Kuna olen kasvanud üles töökas peres ei ole mulle raske töö koormaks...hoopis vastupidi. Vahest ei suuda kohe kuidagi ilma tööd tegemata olla.

** Carlos Nostre käsi väsis ära ja raputab seda, et vältida krampi**
** Carlos Nostre Jätkab kirjutamist **

Hetkel olen oma karjääriga väga kaugelöe jõudnud. Olen enda üle uhke. Küll on aga meel natust kurb, et elan vanematest nii kaugel, kes asuvad oma taluga LS-ses ning mul ei ole võimalust neid eriti külastada ja aidata viljakoristusel.

** Carlos Nostre sulgeb oma päeviku ja lükkab selle tagasi laua sahtlisse **
** Carlos Nostre keerab lauasahtli lukku, et keegi tema asjadele ligi ei pääseks **
Tagasi üles Go down

Carlos Nostre
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1